2013年2月24日星期日

fra dem som går med UGG Classic Cardy

uggs australia ut av college, føler du at noen ser ham, men da han var klar til å lete etter en plutselig følelse forsvant, bare Jin micro, det umiddelbart falt. Gikk sammen mot målet etter å gå til natt klasser."Du kan virkelig spise." Jin micro ser ugg mumler, er dette en enkel snack bar, noen langt borte fra skolen, vanligvis ikke ha for mange studenter kom, la gå for å lette ugg spise Jin micro valget her som supper sted, for ikke å nevne egentlig, er utstillingsvinduet liten, var sjefen veldig god håndverket. ugg også til en gang falt i kjærlighet med snacks her.

Den modne mumler, har uggs på nett blitt vant til, virkelig kan ikke finne ut dette, hvordan vil anses å være kaldt og moden"Ikke redd for deg insisterte på, og selvsagt så tynn, men den fantastiske appetitt." Gikk på å stoppe handlingen av ugg hente sin mat.

Hva er galt. "Boss, dumplings." Fortsett å bestille. Snacks, er ugg gode ah."Du er også i stand til å spise ah." ugg så utrolig."Dine øyne, ugg i reelle handlinger å vise sin kjærlighet og sier det." Sa med et smil.Tre ganger etter slutt trykker du på ringetasten og Gud vet sjelden i dag ugg ikke gå inn i lunden kan stå opp og en god natts søvn, søvn Masaka når vekket, kan vi forestille oss hvordan dårlig humør,