2013年11月29日星期五

http://www.mysteriousplanet.net/mybolg.php ugg pas cher etxj

Och Xu som inte vill använda denna tid för att predika den heliga domstol operationen förstörde så stämningen slutligen omgiven president Zhou Dingguo lösning honom. President Zhou, du kan få ta hand om dessa barn ah ! Else uggs Kewei du frågar ah! Även om tonen med ett litet skämt, men Zhou Dingguo fortfarande lite tryck. När allt inför människor, inte har den typen av makt. Var lugn, dessa barn är livsnerven för ugg australia ugg australia plancha ghd ugg australia inte kommer att släppa ut eventuella problem. Zhou Dingguo högtidligt lovat Där vägen. ugg australia Naturligtvis litar president Zhou !

Xu och Zhou Dingguo som skakade hans hand. Xu Fan engagemang för Zhou Dingguo, är det mycket värdefullt ! Nästa dag, Xu Fan sammanställning av relevanta dokument på kontoret för att förbereda och genomföra överlämnandet Lu Bing. Tittade upp på kontoret var inte mycket, men eftersom den första officiella arbetstillstånd där ett oberoende kontor, där skrivbord och en stol gav ugg skor lämnat ett outplånligt intryck. Tyst leende, fören fortsätta att städa upp. Vid denna tid, Tian Xin skickade i tid för att öppna flaskan, ugg australia och ingenting ut som vanligt, där tvekade länge.

Var på Linjiaxiaomei syster Xu Tian Xin som mycket gott intryck, hon är väldigt känslig och seriöst arbete, till exempel för att betala upp filer som har kategoriserats före release, men enligt hur brådskande behovet av att ta itu med kommer att göra någon form. Xu Xiangzhang, kommer du tillbaka? Tian Xin Sese frågade. Visst, så länge som den tid, jag kommer tillbaka runt, kommer dessa herrar att hända när ugg australia välkomna mina gäster. Naturligtvis är du välkommen att sitta ugg australia byrå, är naturligtvis inte fallet för det !

相关的主题文章: